DINERKAART

Voorgerechten

Broodplankje. €  6,00
Rundercarpaccio met truffelmayonais, Parmesan en pijnboompitten. € 10,50
gerookte zalm met heksenkaas en rucola. € 11,00
Klassieke caecarsalade met kip,spek,ei en Parmesan. € 9,50
Gebakken champignons met ui, paprika,knoflook en gesmoltyen kaas. € 9,50

Soepen

Oosterse kippensoep. € 6,00
Romige champignonsoep. € 6,00

Visgerechten

|Gebakken slibtongetjes met remouladesaus. € 19,50
Kabeljauw met spinazie-roomsaus. € 19,50
Fish & Chips. € 12,50

Vleesgerechten

</tr> tbody>
Varkenshaas met een saus van spek en ui. € 19,00
Spareribs met 2 koude sauzen. € 18,50
Lamscurry met sereh, koriander en kokos. € 21,50
Schnitzel met champignons-roomsaus. € 15,50
Biefstuk met pepersaus. € 21,00
Kipsaté met kroepoek. € 17,00

Vegetarisch

Quiche met spinazie, geitenkaas en tomaat. € 15,00
Pasta met paddenstoeltjes, pijnboompitten en Old Amsterdam. € 15,00

Desserts

Cheesecake met frambozencoulis en yoghurtijs. € 7,50
Sorbet. € 6,00
Dame blanche. € 6,50
\Tiramisu. € 7,00
Kinderijsje met verrassing. € 4,50

Kindermenu

(geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise)
Tomatensoep. € 3,50
Frikadel / Kroket. € 5,00
Kipspies. € 7,50

Maandmenu

Elke maand een wisselend 3-gangen menu. € 19,50

bepaalde gerechten bevatten allergenen, indien van toepassing, kunnen wij u hierover informeren

Extra side-plate inclusief bestek € 2,50
Extra bestek € 1,50
1 nota per tafel