DINERKAART

Voorgerechten

Broodplankje. €  6,00
Rundercarpaccio met truffelmayonais, Parmesan en pijnboompitten. € 10,50
gerookte eendenborst met zuurkool en een chutney van kumquat. € 11,00
Geroosterde zeebaarsfilet met paddenstoeltjes. € 12,00

Soepen

Tomatenbouillon met prei. € 6,50
Romige champignonsoep. € 6,00

Visgerechten

Snoekbaarsfilet met gedroogde ham, afgelakt met appelstroop. € 19,50
Kabeljauw met peterselie & Hollandaisesaus. € 19,50

Vleesgerechten

Varkenshaasje omwikkeld met lardo en briesaus. € 19,00
Gegrilde biefstuk met truffeljus. € 20,00
Klassieke hertenstoofschotel met Gieters Bockbier. € 21,00

Vegetarisch

Roergebakken groenten met camembert en cranberry coulis. € 18,50
Penne met Old A'dam & pinboompitten. € 15,00

Plates

Fish & Chips. € 11,50
Schnitzel met champignonsaus. € 14,00
Forse sparerib met twee koude sauzen. € 19,00
Royale kipsaté. € 16,00
Runderbiefstuk met stroganoffsaus. € 21,00

Desserts

Panna cotta met mango. € 7,00
Sorbet. € 6,00
Flensje met warme kersen en vanille-ijs. € 7,00
\Chocoladetaatrje met roomijs. € 8,00
Kinderijsje met verrassing. € 4,50

Kindermenu

(geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise)
Tomatensoep. € 3,50
Frikadel / Kroket. € 5,00
Sparerib (klein). € 10,00
Kipspies. € 7,50

Maandmenu

Elke maand een wisselend 3-gangen menu. € 19,50

bepaalde gerechten bevatten allergenen, indien van toepassing, kunnen wij u hierover informeren

Extra side-plate inclusief bestek € 2,50
Extra bestek € 1,50
1 nota per tafel