DINERKAART

Voorgerechten

Broodplankje. € 5,00
Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. € 10,50
Taartje van zalm, saffraan en groen kruiden. € 11,00
Vegetarische salade met Roquefort en honing. € 9,50
Rauwe ham met aardappelsalade. € 10,50

Soepen

Tomatensoep met pesto. € 5,00
Venkelsoepje met garnalen. € 6,50
Romige champignonsoep. € 5,00

Visgerechten

Gebakken zeebaarsfilet met ui, kappertjes en kruiden. € 21,50
Gebakken kabeljauw met kreeftensaus. € 19,50

Vleesgerechten

Varkenshaas met honing-mosterdsaus. € 19,00
Sukade van scharrelvarken in een saus van knoflook, olijf en rozemarijn. € 19,00
Biefstuk met een saus van Roquefort. € 21,00
Parelhoenfilet met Calvados en gedroogde zuidvruchten. € 18,50
Hertenbiefstuk met rode port, kruidkoek en kurkuma. € 24,50

Vegetarisch

Geitenkaas in bladerdeeg. € 15,00
Penne met paddestoeltjes, pijnboompit en Old A'dam. € 15,00

Plates

Fish & Chips. € 11,50
Schnitzel met champignonroomsaus. € 13,50
Forse sparerib met twee koude sauzen. € 19,00
Royale kipsaté. € 15,50

Desserts

Appelstrudel met vanillesaus en slagroom. € 6,50
Sorbet. € 6,00
Coupe karamel. € 6,00
\Wentelteefje met roomijs. € 6,50
Kinderijsje met verrassing. € 4,50

Kindermenu

(geserveerd met frites, appelmoes en mayonaise)
Tomatensoep. € 3,50
Frikadel / Kroket. € 5,00
Sparerib (klein). € 10,00
Kipspies. € 7,50

Maandmenu

Elke maand een wisselend 3-gangen menu. € 19,50

bepaalde gerechten bevatten allergenen, indien van toepassing, kunnen wij u hierover informeren

Extra side-plate inclusief bestek € 2,50
Extra bestek € 1,50
1 nota per tafel